Over ons

Mijn naam is Sanne Erkens. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als podotherapeut. Sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt, van grote praktijken in de stad tot een kleine dorps praktijk. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Na een aantal jaar als behandelaar te hebben gewerkt, ben ik me meer bezig gaan houden met de aanverwante organisatorische taken van het runnen van een praktijk. Dit was een welkome afwisseling om mij in het werkveld breder te kunnen ontwikkelen. Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen om mij weer met patiëntenzorg bezig te houden en heb ik in 2021 de stap gezet om naast mijn diploma als podotherapeut het diploma van registerpodoloog te halen. Sinds 2021 mag ik me dus podotherapeut en registerpodoloog noemen. Met het zetten van deze stap was het ook tijd voor een nieuwe uitdaging namelijk het opstarten van mijn eigen praktijk.

Mijn interesse ligt vooral bij het doen van onderzoek naar klachten van mensen en ze zo goed mogelijk van deze klachten afhelpen met bijvoorbeeld steunzolen en ortheses. Podotherapie heeft een veel breder werkgebied dan podologie waardoor kan ik me in de podologie veel meer kan richten op mijn expertise in het aanmeten van steunzolen en ortheses. Daarom ben ik me meer gaan richten op podologie dan podotherapie. Sinds 2021 is PodoSense opgericht en is dit het adres waar u terecht kunt voor al uw klachten aan uw voeten, knieën, heupen en rug. PodoSense vind het belangrijk dat er tijd en aandacht wordt besteed aan het zo volledig mogelijk in beeld brengen van uw klachten en samen met u te zoeken naar een passende oplossing.

PodoSense staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid, persoonlijke aandacht en tijd voor haar klanten.

Wij vinden het belangrijk dat u therapieën en therapiemiddelen worden aangeboden waarbij wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Steunzolen en ortheses voldoen bij ons aan de hoogste eisen en geldende certificeringen. Wij vinden het van groot belang dat u tevreden bent met de behandeling en het ingezette beleid. Dit komt ten goede van uw therapie getrouwheid en zorgt er voor dat wij een goede naam opbouwen met hoge klanttevredenheid.

Wij zullen alles ondernemen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u van een zo goed mogelijke behandeling te voorzien. Indien wij mogelijkheden zien buiten ons behandelaanbod zullen wij u doorsturen naar andere disciplines om u verder te helpen in uw herstel. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons gezien en gehoord voelt. Daarom nemen wij ook meer tijd voor u dan bij andere praktijken. Daardoor is er bij ons ook tijd voor een gezellig praatje en een persoonlijk gesprek.